Welkom op de website www.abckleurplaten.nl.

Op deze website vind je kleurplaten om te kleuren natuurlijk, maar ook om de letters te leren. Op iedere kleurplaat staat een letter en een woord dat met die letter begint. Door de kleurplaat te kleuren, daarna op te hangen en naar te kijken leert een kind de letters van het alfabet. De kleurplaten zijn dus ook letterkaarten, om het alfabet te oefenen.

ABC-kleurplaten zijn kleurplaten in de vorm van letterkaarten. Letterkaarten worden in het basisonderwijs (groep 1,2 en 3) gebruikt om het alfabet te oefenen. Dus kleur de kleurplaat en hang hem aan de muur.
Reuze handig om de letters te leren!

Er zijn kleurplaten van dieren, sprookjes, seizoenen en feestdagen. Ga naar alle kleurplaten en zoek een mooie kleurplaat uit om te downloaden en te printen. Veel plezier!

Leave a Reply